GAZİANTEP / ARABAN - Araban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çeşitli etkinliklerle Kutlandı

May

Nis

Okulumuzda Sınıflar Arası 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Düzenlendi. 11-A sınıfı Turnuvayı Kazanıp Madalyalarını Aldı. Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.

Mrt

18 Mart 1915´te Kahraman Askerlerimizin Çanakkale´de Yazdığı O Unutulmaz Destanı Okulumuzda Öğrencilerimizle birlikte Tiyatro ve Diğer Etkinliklerle Andık.

Mrt

Öğrencilerimizden Alperen Kaya Tekvando´da 3. olarak Malatya İlinde Yapılacak Olan Türkiye Şampiyonasına Katılma Hakkı Kazandı. Kendisine Başarılar Diliyoruz.

Şbt

Okulumuzdan Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

E-Mezun Portalına Üye Olun İş İlanlarından Haberdar Olun

Şbt

Okul Pansiyonumuz 05.02.2018 Pazartesi sabah 08:00 da Açılacaktır. Kalorifer ve diğer hizmetler bu tarihten itibaren aktif olacaktır.

Tüm Öğrencilerimize duyurulur.

Ock

Değerler eğitim kapsamında Aralık ayının değerli ve örnek öğrencisi seçilen 11-T sınıfından Furkan SATICI´ya Müdür Yardımıcımız Kadir EMRE tarafında hediyesi ve belgesi verilmiştir.

Ock

Okul futbol takımımız gruptaki ikinci maçını kazanmıştır. 02.01.2018 tarihinde gruptaki son gruptan çıkma maçımızı oynayacağız. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimi kapsamında, uyuşturucu ile mücadele farkındalığı oluşturmak amacıyla okulumuz Psikolojik danışmanı Ramazan Can TÜRKER tarafından öğretmenlere yönelik seminer verildi.

Ara

Okulumuzda Öğretmenlerimize Eba Tanıtım Konferansı Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Nurettin CANDAN Tarafından Yapıldı

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları bu sene okulumuz öncülüğünde icra edildi. Günler öncesinden idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve de ilçemizdeki diğer okullardaki öğretmen ve öğrencilerimizin de desteği ile yoğun çalışmalar sonrasında herkesin beğendiğini umduğumuz kutlamayı gerçekliştirdik. Kutlama ilçe protokülümüzün de katılımıyla öğretmenlerimizin yemin töreni ve de çeşitli etkinliklerle öğretemenlerimizin bu anlamlı ve güzel gününü daha da güzel hale getirmek istedik.

Video ve görseller eklenecektir

Kas