GAZİANTEP / ARABAN - Araban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Etkinliklerle Kutlanmıştır.

May

Öğrencilerimizle Piknik. Yatılı , devamsızlığı az ve belli alanlarda başarılı ve örnek davranış sergileyen öğrencilerimizle haftasonu KARAPINAR MESİRE ALANINDA piknik yaptık. Katılımlarıyla bizi mutlu eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Ataş ve gerekli desteği bize sağlayan belediye başkanımız Mehmet Özdemir ´e teşekkür ederiz.

May

Yerinde Eğitim.Öğrencilerimiz Zümre Ve Yıllık planda yer alan konularla ilişkili alanları yerinde inceleyerek daha etkili ve kalıcı öğrenme sağlıyorlar.Bu kapsamda bugün Kimya Zümre Başkanımız Hasan BAĞRIYANIK koordinesinde Araban İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde incelemede bulundular.

May

Okulumuz Tübitak 4006 fuar açılışını İlçe Kaymakamımız Sn. Emin Bağlı ,Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Özdemir , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Hasan Ataş , İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Emniyet Amiri ve İlçemizde bulunan çeşitli Okulların Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamımız , Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere misafirlerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eder emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

May

Vergi bilincini geliştirmek üzere tüm öğrencilerimize vergi konulu seminer verildi.Ali ÇATAL öğretmenimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

May

Okulumuzda Kutlu Doğum Programı Yapıldı. Programa İlçe Kaymakamımız Sn. Emin Bağlı ,Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Özdemir ve İlçe Milli Eğim Müdürümüz Sn. Hasan Ataş teşrif ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin Mesleki Maharet ve Milli Bilinci biraraya getirerek ortaya çıkarttıkları 15 TEMMUZ temalı eser. Öğrencilerimiz İ.Sefa GÜVENÇ ,Vakkas DEMİR ,Hakkı POLAT ve Hanifi TEMTEK ´i bu güzel çalışma için kutluyoruz.

May

Okulumuzda 2017 "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri başlamış bulunmaktadır. Okulumuz bünyesinde "Hz. Muhammed ve Güven Toplumu" temalı sınıflar arası bilgi yarışmanın ön elemeleri gerçekleştirilmiştir. Bilgi yarışmasının finaline 9B, 10A ve 11T sınıfları kalmıştır. Bilgi yarışmamızın finali Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde gerçekleştirilecektir. Gerekli yardım ve imkanları sağlayan okul müdürümüz Murat Baysal´a ve öğretmen arkadaşlarım Kevser IcbayRamazan Can Türker ve Esra Bayraktar Demirkan,a teşekkürler.

May

Araban MTAL köy okullarını kameralandırıyor. Okulumuz, Kaymakamımız sayın Emin Bağlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hasan Ataş ´ ın destekleriyle,Belediye başkanımız sayın Mehmet Özdemir ´ in temin ettiği kamera sistemlerinin 10 köy okuluna kurulumunu yapıyor. Elektrik ve Bilişim öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Adana´da düzenlenen Tübitak Liseler Arası Bilgi Yarışmasında fizik dalındaki projesiyle 3.olarak derece elde etmiştir. Kamil ARKOÇ Öğretmenimizi ve öğrencilerimiz Orhan Veli Tatlı ve Celal Özbey´i kutluyoruz.

Mrt

Anadolu Ajansının servis ettiği,Mesleği ´Atıktan´ yaptıkları oyuncaklarla öğreniyorlar haberinden sonra da okulumuz Eğitim Bilişim Ağı portalı olan EBA´da da yer almakrtadır.

Haber linki: http://www.eba.gov.tr/haber/1488875726

Mrt

Anadolu Ajansının hazırladığı haber tüm ulusal basında yer almış olup TRT Haber başta olmak üzere görsel basında da yayınlanacaktır. Metal Bölüm şefimiz Mahmut UÇAR başta olmak üzere, öğrencilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okul ve pansiyonumuzda acil durumlarda tahliye tatbikatı ve bilgilendirme konferansı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkürler ederiz.

Mrt

Araban Halk Sağlığı tarafından sigara ve madde kullanımının zararları hakkında öğrenci ve öğretmenlerimize konferans verildi.

Şbt

Geçen yıl okul olarak düzenlemiş olduğumuz ve çok güzel tepkiler alan ve ilgi gören Tübitak 4006 Bilim Fuarımızı bu senede düzenleyeceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor. Bilim fuarımızın tarihini yakın zamanda paylaşacağız. Tüm Araban´ı ve okulllarımızı davet ediyoruz.